thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Ejendomsservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice og kvalitetsrengøring

Trænger din andels- ejer- eller lejeboligforening til kvalitetsrengøring af opgange og en kærlig hånd til at tage sig udenomsarealer samt køkkener og toiletter, når hækken trænger, sneen skal ryddes, eller når vandhanen drypper? Så tilbyder vi ejendomsservice og/eller rengøring af opgange med trappevask i høj kvalitet, som kan skræddersyes til jeres behov.

Ejendomsservice af kompetente og erfarne medarbejdere

Hos os får du får I medarbejdere, der kan tage sig af grønne arealer, viceværtsopgaver (hvis der er behov for en VVS-fagmand tilkalder vi en) samt renhold og rengøring af fortov, gårdarealer og opgange. Alle vores medarbejdere er grundigt oplærte og har erfaring med rengøring og ejendomsvedligehold fra bolig- andels- og ejerforeninger. Vi kan sikre, at jeres ejendom fremstår og pæn og vedligeholdt, så beboere føler sig trygge, og deres gæster får et godt førstehåndsindtryk.

Fleksibel ejendomsservice

Vi skræddersyr en løsning efter jeres behov. Vi kan tilbyde en samlet pakkeløsning, hvor du får fuldservice med renhold af udenomsarealer, pasning af grønne arealer, viceværtsservice og rengøring af opgange, herunder trappevask og vinduespolering. Hvis I kun har behov for viceværtsservice, rengøring eller pasning af udenomsarealer, kan vi også aftale løsning af enkeltopgaver. Derudover kan vi rykke ud til enkeltstående opgaver som rengøring efter håndværkere eller efter skader.

Miljøvenlig kvalitet og grundighed fremfor prisdumping

Vores kerneværdier som partner inden for ejendomsservice er, at vi er miljøbevidste, går op i kvalitet samt vores medarbejdere og kunder. Derfor benytter vi miljøvenlige produkter, og vores medarbejdere er grundigt oplært i miljøvenlige rengøringsmetoder og dosering af rengøringsmetoder.

Alle vores medarbejdere er ansat under overenskomst med 3F og skal fremvise en ren straffeattest ved ansættelse. Derved undgår I at støtte løndumping, og jeres beboere kan føle sig trygge ved den person, der kommer i jeres opgang.

Aftale efter jeres behov

Med en aftale med Polarlys om rengøring og ejendomsservice slipper i for bekymringer med trapperengøring, hækkeklipning, græsslåning, renhold og snerydning af fortove samt viceværtsarbejde, og hvis I har haft en håndværker på besøg i forbindelse med renoveringer eller lignende, kigge vi også forbi.

Inden for ejendomsservice tilbyder vi blandt andet:

Trappevask
Facaderengøring og fliserens
Håndværkerrengøring
​Vinduespudsning
Viceværtsservice
Renhold af fortov og gårdarealer, herunder snerydning og glatførebekæmpelse
Pasning af grønne arealer
Kontrol og vedligehold af elinstallationer
Mindre reparationer på bygninger og bygningsdele
Renhold af tagrender og nedløb
Rengøring efter skader
Forefaldende opgaver

Kontakt os for uforpligtende besøg og tilbud

Hvis I ønsker at få et tilbud eller høre mere, kan I kontakte os og aftale et møde, hvor vi kigger forbi og gennemgår bebyggelsen og drøfter jeres ønsker. Derefter sender vi et uforpligtende tilbud.

I kan kontakte os på telefon 24232364 eller via kontaktformularen til højre.

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram