thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

COVID-19 rengøring – bliv klar til genåbning

COVID-19 rengøring – bliv klar til genåbning

4 apr

COVID-19 rengøring – bliv klar til genåbning

COVID-19 rengøring nu, under og efter genåbning

Udbruddet af Covid-19 har sat ekstra fokus på hygiejne, og hvordan vi undgår smittespredning. -samfundet har været lukket ned med en lockdown og er så småt begyndt at åbne op igen. Skolerne er genåbnet for de mindste og inden længe begynder de fleste ansatte at vende tilbage til deres arbejdspladser i virksomhederne. Under samfundets lockdown og den gradvise genåbning er det udover den personlige hygiejne og vigtigt at fokusere på hygiejnisk COVID-19 rengøring for at mindske smittespredning. Derfor er det vigtigt, at virksomheder og institutioner følger de nationale kvalitets- og hygiejnestandarder.

COVID-19 rengøring i virksomheder, kontorer og på skoler

På skoler og virksomheder anbefaler vi og arbejder ud fra de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer omkring risiko for smittespredning, dog med højere hyppighed og ekstra koncentration omkring rengøring af kontaktpunkter og overflader.

covid-19-rengoering-skole

I forbindelse med COVID-19 rengøring bør alle overflader og kontaktpunkter, der berøres ofte, som stikkontakter eller dørhåndtag på kontorer og klasseværelser samt toiletter og toiletområder rengøres dagligt.

For at få den mest optimale COVID-19 rengøring er det vigtigt, at man benytter de rigtige rengøringsmetoder og ikke bare tørrer overflader og kontaktpunkter af med sprit, så har spritdesinfektionen ingen effekt.

Overflader og kontaktpunkter skal først rengøres med vand, sæbe og præfabrikerede klude.  Derefter skal der desinficeres med sprit.

For at udføre COVID-19 rengøringen korrekt skal man starte med klasselokaler eller kontorer, og toilet- og toiletområder rengøres til sidst.

Rengøringsmidler til COVID-19 bekæmpelse

Til bekæmpelse af  COVID-19 bekæmpelse på virksomheder og institutioner, kan der anvendes almindelige rengøringsmidler før desinfektion. Vi anbefaler dog at anvende allergi- og miljøvenlige rengøringsmidler.

Til den efterfølgende desinfektion kan foretages med husholdningsprodukter ved at blande 1 del klor, skal der anvendes produkter med dokumentation for virkning, og producentens anvisninger skal følges. I forbindelse med desinfektion er det vigtigt, at man har det rette udstyr, og at rengøringspersonalet er grundigt oplært til at håndtere udstyre og kender de rette blandingsforhold

COVID-19 - Hjælp til rengøring

Hvis jeres virksomhed eller institution har behov for hjælp til COVID-19 rengøring, er I velkommen til at kontakte os. Vi har erfaring fra klinikrengøring og rengøring i fødevarevirksomheder, hvor der stilles ekstra høje krav til rengøring for at undgå spredning af bakterier. Og alle vores medarbejdere er grundigt oplært i blandingsforhold, Nationale Infektionshygiejniske Retninglinjer samt kvalitetsstandarderne Dansk Standard Insta 800, Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10.

Please follow and like us:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RSS
Instagram