thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Miljøvenlig rengøring

Miljøvenlig rengøring

Miljøvenlig rengøring i Storkøbenhavn og på Sjælland

Skal din virksomhed eller dit hjem fremstå rent og indbydende, og vil du undgå spredning af bakterier uden at skade miljøet? Så tilbyder vi professionel og miljøvenlig rengøring til private og erhverv i hele Storkøbenhavn og på Sjælland.

Veluddannet personale til miljøvenlig rengøring

Miljøvenlig rengøringI forbindelse med al rengøring er det vigtigt, at rengøringspersonalet kender til rengøringsmetoder, rengøringsmidler og bakteriespredning, og hvordan denne viden skal bruges til at udføre korrekt rengøring. Derfor er vores rengøringsassistenter grundigt oplært og uddannet af certificerede fagfolk til at levere kvalitetsrengøring af forskellige lokaler og overfladetyper. På den måde sikrer vi, at dit hjem eller din virksomhed er rengjort til den ønskede kvalitet.

Rengøringsassistenter fra Polarlys er selv i stand til at kvalitetssikre deres arbejde, men kvaliteten vil løbende blive kontrolleret af en supervisor, der er certificeret inden for hygiejne og rengøringsteknik. Vi er løbende i dialog med alle vores kunder, så vi hele tiden leverer den optimale service og sikrer kundetilfredshed.

Erhvervsrengøring  – miljøvenligt med fokus på hygiejne

Når det gælder erhvervsrengøring, tilbyder vi rengøring af produktionsanlæg- og områder, kontorer, hospitaler, lægeklinikker, tandlægeklikker, fysioterapeutklinikker, hotelrengøring og butiksrengøring. Derudover kan du bestille håndværkerrengøring, trappevask og facaderengøring.

Privatrengøring

Vil du have dit hjem skinnende rent, kan du få hjælp til facaderengøring, fliserengøring og al indvendig rengøring, herunder rensning af tæpper og møbler, hvis du har været uheldig med pletter.

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram