thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Vil du sikre dig, at din virksomhed er ren, indbydende og sund at opholde sig i for både personale og gæster på en miljøvenlig måde, så tilbyder vi erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn og på Sjælland

Vi leverer professionel erhvervsrengøring, som lever op til de højeste kvalitetsstandarder og anvender miljørigtige rengøringsmidler.

Vi arbejder ud fra kvalitetstandarderne Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10. Og vi følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer. Derfor bruger vi også kun personale til erhvervsrengøring, som er grundigt uddannede og oplært i hygiejneregler, rengøringsmetoder og miljøvenlige rengøringsmidler af certificerede AU – kandidater i hygiejne og rengøringsteknik. På den måde sikrer vi, at vi leverer miljøvenlig rengøring i rette kvalitet.

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring til alle typer virksomheder

erhvervsrengøringHåndværkerengøring
Efter håndværkeren har været på besøg, kan vi hjælpe med at få styr på byggerodet og sørge for både slutrengøring, hovedrengøring, grovrengøring og finrengøring, så der er grundigt rengjort på byggepladsen.

Erhvervsrengøring på hoteller
Vi kan skræddersy løsninger til alle hoteller og vandrehjem i form af rengøring af værelser eller en samlet pakke, som inkluderer rengøring af mødelokaler, værelser, gangarealer, facader og vinduer efter jeres behov.

Butiksrengøring
Førstehåndsindtrykket er afgærende for enhver butik, og det er vigtigt, at kunderne ikke kan se synligt snavs eller støv på reoler, gulve eller i hjørner. Vores medarbejdere har overblikket til at komme i alle hjørner og er oplært til at kontrollere kvaliteten af rengøringen efterfølgende.

Trappevask
Trappevask er ofte noget, der bare skal overstås, og det kan være svært at få beboerne til at overholde rengøringsplaner. Vi kan levere en grundig løsning, så opgangene altid er rene og velduftende for beboere og deres gæster.

Kontorrengøring
Et godt indeklima er essentielt for, at medarbejdere kan udføre deres arbejde optimalt. Og hvis rengøringen ikke er i top, kan man risikere at medarbejdere bliver syge. Vi kan sikre den rette kvalitet med økologiske og miljøvenlige rengøringsmidler og i samarbejde med dig lægge en plan for rengøringen og rengøringens kvalitet.

Facaderengøring
Vi kan hjælpe med at holde alle typer facader og bygninger rene og fri fra al uønsket snavs, så jeres bygninger kommer til fremstå rene og fri for skader forårsaget af alger.

Klinikrengøring
Det vigtigste inden for klinikrengøring er at undgå spredning af bakterier. Derfor anvender nationale hygiejnestandarder for rengøringskvaliteten, og vores professionelle rengøringsteam arbejder ud fra nationale infektionshygiejniske retningslinjer, så smitte fra bakterier undgås.

Få et tilbud på professionel erhvervsrengøring

I samarbejde med dig udarbejder vi en løsning, der passer til dine behov. Det er vigtigt for os, at rengøringen lever op til dine forventninger. Derfor vil vi sammen med dig finde frem til en professionel rengøringsløsning, som indeholder krav, tidspunkter for rengøring, kvalitet og kvalitetssikring. Da det er vigtigt for os, at rengøringen lever op til dine forventninger.

 

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram