thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Facaderengøring og fliserens

Facaderengøring og fliserens

Facaderengøring og fliserens

Vi kan holde jeres facade og indkørsel ren og algefri med professionel facaderengøring og fliserens, så facade og fliser undgår skader. Bygning og indkørsel er ofte det første, gæster eller kunder ser, når de besøger dit hjem eller din virksomhed. Og for at give et godt førstehåndsindtryk er det vigtigt, at facade og fliser fremstår rene og pæne.

Vi kan hjælpe med at holde alle typer facader og bygninger rene og fri fra al uønsket snavs, så jeres bygninger kommer til fremstå rene og fri for skader forårsaget af alger.

Professionel facaderengøring og fliserens

Med mere end 30 års erfaring inden for erhvervsrengøring, har vi medarbejderne med de rette kompetencer, effektivitet og viden om forskellige metoder til facaderengøring og fliserens til forskellige overflader. Vi kan derfor tilbyde rengøring af alle typer facader og fliser samt bekæmpelse forskellige typer alger og mos.

Vores medarbejdere er grundigt oplærte og ved alt om specialudstyr og rengøringsmaterialevalg til forskellige typer af alger, mos og snavs, hvordan tryk og vandmængde skal justeres til netop ting facade, og om der skal anvendes hedevandsrensning eller koldvandsrensning.

Bestil uforpligtende og gratis konsulentmøde om facaderengøring og fliserens.

Vil du have et tilbud, eller Har du brug fir at vide mere om facaderengøring af din bygning eller rensning af fliser, kan du kontakte os og få et uforpligtende møde med en konsulent på telefon 24232364.

På mødet gennemgår vi jeres facader og/eller fliser for alger, mos og snavs, og konsulenten rådgiver jer om materialevalg og rengøringsmetoder, så vi sikrer os, at i får den rensning af jeres facade, der lever op til jeres krav.

Under besøget gennemgår vi også, hvad I skal gøre før og efter vores besøg. Før vi kommer, skal der blandt andet foretages en overfladebehandling, og efter vores besøg vil vi typisk anbefale, at I foretager endnu en overfladebehandling – og en algebehandling af jeres facade.

Vi aftaler altid tidspunkter og kvalitetsstandarder i dialog med jer, og I kan altid kontakte os med spørgsmål omkring forskellige sager. Efter opgaven er udført foretager vores medarbejdere kvalitetskontrol af det udførte arbejde, så kvaliteten matcher jeres ønsker.

Se mere om erhversrengøring.

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram