thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Hotelrengøring

Hotelrengøring

Hotelrengøring – professionelle kvalitetsløsninger

Vi skræddersyer professionelle rengøringsløsninger til hoteller udført af grundigt oplærte, stabile og effektive medarbejdere - til alle typer hoteller og vandrehjem i form af totalrengøring i en samlet pakke. En samlet løsning for hotelrengøring kan inkludere alt fra rengøring af mødelokaler og værelser til rengøring af facader og vinduer. Derudover kan vi aftale en løsning, der passer til jeres behov, hvis I kun har behov for enkelte services. Vi tilbyder rengøring af:

·         Mødelokaler

·         Værelser, herunder toilet og bad.

·         Gangarealer

·         Facader

·         Vinduer

·         Kantine/restaurant/café

Vi går meget op i kvalitet og arbejder ud fra nationale kvalitetsstandarder og retningslinjer, så vi sikrer at vores service lever op til jeres krav, og at jeres gæster får en god oplevelse, når de bor på jeres hotel. Kontakt os for tilbud og få besøg af en konsulent, så vi kan afdække jeres behov.

Hotelrengøring af professionelle medarbejdere

Vi kender til nødvendigheden af, at hotelrengøring skal være hurtig, effektiv og af høj kvalitet, så der ikke er synligt snavs eller bakterier, der vandrer fra gæst til. Derfor er alle vores grundigt oplært i effektive rengøringsmetoder og optimale blandingsforhold af rengøringsmidler og vand samt brug af rette rengøringsmaterialer til specifikke rengøringsopgaver. Derudover ved vores personale, hvad der forventes af dem med hensyn til kvalitet. De har kendskab til kvalitetsstanderne – og kan leve op til dem.

Da hotelrengøring til tider kan være hårdt, har vores medarbejdere også kendskab til, hvordan arbejdet udføres ergonomisk korrekt, så de undgår unødige arbejdsskader og sygedage. Det sikrer, at I får et fast personale, hvor I møder de samme medarbejdere hver dag, og at medarbejderne oparbejder et stort kendskab till jeres hotel.

Miljøvenlig hotelrengøring

Hos Polarlys kan i få miljøvenlig rengøring med svanemærkede produkter uden parfume, der skåner miljøet og er allergivenlige.

Bestil konsulentbesøg og få et uforpligtende tilbud på hotelrengøring

Hvis I vil have et uforpligtende tilbud, kan du få bestille et møde med en af vores konsulenter i kontaktformularen eller på telefon 24232364. På mødet gennemgår vi jeres behov og finder frem til tidsforbrug og kvalitetsstandarder. Derefter fremsender vi et uforpligtende tilbud. Konsulentbesøget er gratis, da det er en del af vores service, uanset om I vælger os som rengøringspartner eller ej.

Hygiejnisk indretning og design

Hvis I oplever, at der er problemer med støvophobning eller områder, der er besværlige at rengøring, kan vi rådgive om optimal indretning at lokaler og valg af inventar, der letter rengøringen og skaber et sundere indeklima for jeres gæster. Det kan du læse mere om her.

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram