thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Kontorrengøring

Kontorrengøring

Kontorrengøring i hele Storkøbenhavn og på Sjælland

Skal kontoret være skinnende rent? Og vil du sikre dine medarbejdere et godt indeklima og et godt og rent arbejdsmiljø? Så tilbyder vi kontorrengøring af høj kvalitet til alle typer virksomheder i hele Storkøbenhavn og på Sjælland. Vi kan komme døgnet rundt, og når det passer bedst for jer. Vi aftaler altid tidspunkter og kvalitetstandarter i dialog med dig, og du kan altid kontakte os og få et uforpligtende og gratis besøg af en af vores konsulenter.

Professionel kontorrengøring

Vi har over 30 års erfaring med kontorrengøring, og vi oplærer vores personale grundigt, så vi sikrer, at I får professionel service og rengøring i høj kvalitet. Vi arbejder med effektive rengøringsmetoder, både hvad angår ergonomisk korrekt rengøring samt brug af rengøringsmaterialer- og midler i forhold til specifikke rengøringsopgaver på kontoret. Vi kan hjælpe dig med en totalløsning med kontorrengøring eller specifikke rengøringsopgaver, der indeholder:

·         Støvsugning og gulvvask

·         Rengøring af borde og stole i kontormiljøer

·         Rengøring af gangarealer og trapper

·         Rengøring af toiletter

·         Rengøring af køkken/kantine

·         Vinduespolering

Miljø- og allergivenlig kontorrengøring

Hos Polarlys kan du få kontoret gjort rent med miljøvenlige rengøringsmaterialer som mikrofiberklude- og mobber, der minimere brugen af rengøringsmidler.  Og vi anvender miljømærkede rengøringsmidler, herunder svane- og blomstermærkede rengøringsmidler. Det garanterer en minimal miljøbelastning, og at rengøringsmidlerne tager hensyn jeres medarbejderes sundhed og minimerer risikoen for allergiske reaktioner.

Bestil gratis konsulentbesøg om professionel kontorrengøring

Du kan bestille et gratis konsulentbesøg på telefon 24232364 eller ved at skrive en besked i kontaktformularen. På mødet vil vi gennemgå jeres behov og jeres virksomhed, kvalitetstandarder og tidsforbrug. Derefter får I et uforpligtende tilbud på kontorrengøring. Konsulentbesøget er en del af vores startpakke og er derfor gratis uanset, om I vælger os som samarbejdspartner eller ej.

Tidspunkter og kvalitetstandarter for kontorrengøring aftaler vi altid i dialog med dig, og du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til rengøring eller kvalitet. Derudover vil du løbende få besøg af en konsulent, der sikrer at rengøringen på kontoret lever på til den ønskede kvalitet og service.

Se mere om erhvervsrengøring her

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram