thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Trappevask

Trappevask i boligforeninger

Vil I have miljøvenlig trappevask i jeres boligforening, andelsboligforening eller ejerforening vaskes? Og skal opgangene fremstå rene og indbydende?

Det kan være svært for travle beboere til at finde tid til trappevask og rengøringsplaner i en travl og hektisk hverdag med børn og arbejde, så opgangene altid er rene fra uge til uge. Derfor kan vi levere en løsning, så opgangene altid er rene og velduftende for beboere og deres gæster.

Hurtig og effektiv trappevask af stabile medarbejdere

Vi tilbyder hurtig og effektiv trappevask. Vi har mere end seks års erfaring med trappevask, og vi arbejder ud fra aftalte kvalitetsstander og leverer et højt serviceniveau. Vi benytter os kun af grundigt oplærte medarbejdere, der kan vaske trapper, så det lever op til jeres forventninger til kvalitet. Da trappevask kan tage tid og være hårdt for fysikken, er vores trappevaskere instrueret i de mest optimale rengøringsmetoder, som skåner kroppen og gør trappevasken effektiv. De har også kendskab til rengøringsmidler og blandingsforhold, der letter trappevasken i forhold til rengøringsopgaverne og mængden af snavs.

Den grundige uddannelse gør, at vi har medarbejdere, der sætter en ære i at levere et højt service- og kvalitetsniveau.

Miljø- og allergivenlig trappevask

Hos Polarlys kan vi levere miljøvenlig rengøring med svanemærkede rengøringsmidler og mikrofiber-mopper, der minimerer brugen af rengøringsmidler. Det skåner miljøet og holder opgangen i jeres ejendom ren og allergifri.

Bestil et møde med en konsulent og få et uforpligtende tilbud på trappevask

Bestille et gratis og uforpligtende møde med en konsulent ved at beskrive dine behov og ønsker kontaktformularen eller kontakt på telefon 24232364, så vi kan aftale et møde. På mødet vil konsulenten sammen med jer:

·         Gennemgå jeres behov og ønsker

·         Udregne tidsforbrug i forhold til antal opgange og opgangenes størrelse

·         Aftale kvalitetsstandarden for trappevask i jeres opgange

Efter mødet fremsender vi et uforpligtende tilbud. Konsulentbesøget er gratis, uanset om I vælger os til trappevask i jeres opgange eller ej, da det er en del af vores service.

Opfølgning og kvalitetskontrol

Hvis I vælger os til at vaske trapperne i jeres opgange, vil vi løbende være i dialog med jer og tjekke op på, om trapperengøringen lever op til jeres forventninger og den aftalte kvalitet.

Se mere om erhvervsrengøring her.

 

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram