thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Privat rengøring

Privat rengøring

Privat rengøring miljøvenligt og professionelt

privatrengøringVi hjælper med effektiv og miljøvenlig privat rengøring til hjemmet med høj kvalitet, både inde og ude.

Vi har mere end 30 års erfaring med privat rengøring, og vores medarbejdere er grundigt uddannet til at levere privat rengøring, der lever op til dine forventninger til kvalitet og service. De er oplært til at bruge de mest effektive rengøringsmetoder og de bedste miljøvenlige rengøringsmidler til forskellige former for rengøring og overflader, så du er sikret rengøring af høj kvalitet – effektivt på en miljøvenlig måde.

Vi aftaler med dig, hvordan der skal gøres rent, og vi vil være i dialog med dig, så vi sikrer os, at rengøringen lever op til den ønskede kvalitet.

Effektiv privat rengøring i hjemmet

Vil du have dit hjem skinnende rent, kan vi hjælpe med al indvendig rengøring som hovedrengøring, vinduespudsning samt rensning af tæpper og møbler, hvis du har været uheldig med pletter.

Privat rengøring af facade eller fliser

Det kan være svært at undgå alger på facaden og flisepest i indkørslen eller på terrassen. Og det er ofte svært at få bugt med igen. Vil du have rengjort facade eller fliser grundigt og effektivt, kan vi hjælpe dig med en skånsom og miljøvenlig behandling.

Privat rengøring i hjemmet til dine behov

Du kan få gjort rent, så det passer til netop dit behov, og den tid på dagen der passer bedst til dig.  Vi kan komme morgen, middag eller aften. Og hvis du f.eks. vil have gjort hovedrent eller støvsuget på bestemte ugedage, kan du booke os til at komme på faste tidspunkter. Vi tilbyder også at komme til enkeltopgaver, hvis du har behov for en grundig hovedrengøring, fjerne kalk på badeværelset eller rense tæpper, facade eller fliser.

Når du har kontaktet os, vil vi besøge dig, så vi kan skræddersy en aftale, der passer til dine ønsker, Det er omkostningsfrit og en del af vores opstartsservice.

Støtte- og kontaktopgaver for socialt udsatte

Vi bistår socialt udsatte borgere, der har brug for støtte i hverdagen, med rengøringsopgaver i hjemmet, så de får overskud i hverdagen. Vi vil gerne understøtte at personer med særlige behov får hjælp til rengøring og de ting, der kan være med til at være uoverkommelig og gør, at man har brug for hjælp til at få hverdagen til at fungere.

Kun miljøvenlig og bæredygtig rengøring

Vi bruger kun miljøvenlige rengøringsmidler uden giftige kemikalier og mikrofiberrengøringsartikler, der skåner miljøet. Derudover anvender vi rengøringsmetoder, som minimerer brugen af rengøringsmidler til gavn for miljøet. Det vil sige, at vores medarbejdere er blevet uddannede til at dosere rengøringsmidlerne miljømæssigt korrekt i forhold til de enkelte opgaver.

Tryghed og rengøring i private hjem – hvem kommer hjem til dig

Det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede ind i sit hjem, og måske endda mens du ikke er hjemme. Derfor skal alle vores ansatte kunne fremvise en ren straffeattest. Og alle vores medarbejdere er ansat under overenskomst med 3F.

Se mere om, hvordan vi arbejder med kvalitetsrengøring.

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram