thumbs-iconDin professionelle og miljøvenlige rengøringspartner

clock-iconErhvervsrengøring - privatrengøring - hygiejnisk indretning

mobile-icon

Kontakt os for konsulentbesøg+45 24 23 23 64

Sådan arbejder vi med kvalitetsrengøring

Sådan arbejder vi med kvalitetsrengøring

Sådan arbejder vi med kvalitetsrengøring

For at sikre, at du modtager kvalitetsrengøring efter de højeste standarder, har vi udviklet aftale- og rengøringsmetoder, der bygger på dialog, kvalitets- og hygiejnestandarder, miljøbevidsthed og uddannelse.

Rengøring, desinfektion og rengøringsmetoder i forbindelse med COVID-19

Vi sikrer altid høj hygiejne og undgår spredning af bakterier og vira ved at leve op til de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer. I forbindelse med COVID-19 er det i særlig grad nødvendigt at følge reglerne, og især, at man benytter sig af de korrekte rengøringsmetoder og udfører spritdesinfektionen korrekt. Derfor skifter vi altid klude, mobber og svampe fra kunde til kunde. For at sikre os at rengøring og desinfektion får den rette effekt, rengører vi altid først og desinficerer bagefter med ekstra fokus på overflader og hyppige kontaktpunkter som kontakter og dørhåndtag. Til private anbefaler vi ugentlig desinfektion. Til erhverv anbefaler vi daglig desinfektion.

Professionel kvalitetsrengøring med nationale standarder og veluddannede assistenter

Vi arbejder ud fra kvalitetstandarderne Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10, og vi følger de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) . Det sikrer høj kvalitet og hygiejne, og sundhedsklinikker eller fødevarevirksomheder- og butikker undgår bakterie- og smittespredning.

For at leve op til kvalitets- og hygiejnekravene bruger vi kun personale til kvalitetsrengøring, der er grundigt uddannede og oplært i hygiejneregler, effektive rengøringsmetoder og brug af miljøvenlige rengøringsmidler af certificerede AU – kandidater i hygiejne og rengøringsteknik. På den måde sikrer vi, at vi leverer miljøvenlig rengøring i rette kvalitet.

Kvalitetsrengøring med miljø- og allergivenlige rengøringsmidler- og artikler

Vi er miljø- og klimabevidste. Derfor bruger vi kun miljøvenlige rengøringsmidler uden giftige kemikalier og mikrofiberrengøringsartikler og støvsugere med Hepa-filter, der skåner miljøet. Rengøringsmidlerne er svanemærkede og uden parfume og derfor allergivenlige.

Derudover anvender vi rengøringsmetoder, som minimerer brugen af rengøringsmidler til gavn for miljøet. Det vil sige, at vi doserer rengøringsmidlerne miljømæssigt korrekt i forhold til de enkelte opgaver. Vi afmåler blandt andet brug af vand og rengøringsmidler, så blandingsforholdet tilpasset til de specifikke rengøringsopgaver. Derved skåner vi miljøet, og du undgår allergiske reaktioner i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Aftale om kvalitetsrengøring

Fra første gang, du kontakter os, lægger vi vægt på dialog. Fremfor at sende et tilbud aftaler vi et uforpligtende konsulentmøde. På mødet gennemgår vi de lokaler og områder, I ønsker rengøringsservice til, og vi aftaler kvalitets- og hygiejnestandarder. Derefter sender vi jer et tilbud.

Når vi har lavet en aftale, foretager vores medarbejdere egenkontrol, da de er grundigt oplært i kvalitetsstandarder og rengøringsmetoder. For at sikre, at vi leverer kvalitetsrengøring og høj service, vil vores konsulent løbende besøge jer og følge op på, om vores service er, som I ønsker det.  Og I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller kommentarer til rengøringen og rengøringens kvalitet.

    Bestil tilbud på rengøring Få gratis besøg af en konsulent
    RSS
    Instagram