DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
Butiksrengøring


Hvis I vil give jeres kunder et godt førstehåndsindtryk, kan vi levere professionel butiksrengøring i høj kvalitet, Vi har flere års erfaring med butiksrengøring inden for alle brancher for butikskæder og specialbutikker, og vi arbejder ud fra nationale kvalitetsstandarder, som vores medarbejdere kender til fingerspidserne.

Derved kan vi sikre, at jeres kunder ikke kan se synligt snavs eller støv på reoler, gulve eller i hjørner.

Hygiejnisk butiksrengøring efeter kvalitets- og hygiejnestandarder
Hvis det drejer sig om butiksrengøring inden for brancher, hvor der er særlig høje krav til hygiejnestandarter og kvalitet, kan vi hjælpe jer med at leve op til kravene og undgå bakteriespredning. Vi arbejder ud fra De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) og kvalitetstandarderne, Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10 , der angiver retningslinjer for, hvordan lokaler og inventar skal rengøres for at undgå bakterie- og smittespredning og sikre høj kvalitet og hygiejne.
En samlet løsning
Vi kan levere en samlet løsning med indvendig rengøring før eller efter lukketid eller tilbyde at løse specifikke rengøringsopgaver:
  • Totalløsning med al indvendig rengøring samt rengøring af facader og vinduer
  • Facaderengøring
  • Vinduespolering
  • Håndværkerrengøring efter ombygning af butik
Vi tilbyder rengøring til alle specialbutikker og butikskæder med afdelinger på hele Sjælland og i Københavnsområdet. Vi har flere års erfaring med håndværkerrengøring for butikskæder, der løbende skal have ombygget deres butikker over hele landet. Se mere om håndværkerrengøring her, eller kontakt os for mere info.
Butiksrengøring med veluddannede medarbejdere
Vores medarbejdere har overblikket til at komme i alle hjørner og er oplært til at kontrollere kvaliteten af rengøringen efterfølgende. De er veluddannede og har stort kendskab til materialevalg og blandingsforhold af rengøringsmidler og vand til specifikke rengøringsopgaver, så rengøringen bliver hurtig og effektiv.
Miljøvenlig butiksrengøring
Hos Polarlys har I mulighed for at bestille rengøring med miljøvenlige rengøringsmaterialer og svanemærkede produkter med minimal brug af rengøringsmidler, så I kan være med til at skåne miljøet.
Bestil et konsulentbesøg og få et uforpligtende tilbud på butiksrengøring
Du kan bestille et gratis konsulentmøde i kontaktformularen eller på telefon 24232364. Så gennemgår vi jeres behov og ønsker og finder frem til tidsforbrug og kvalitetsstandarder. Derefter får i et uforpligtende tilbud. Uanset om I vælger os som rengøringsleverandør eller ej, er konsulentbesøget gratis – det er en del af vores service.

Se mere om erhvervsrengøring her.
Made on
Tilda