DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64

HYGIEJNISK INDRETNING

OG DESIGN


Hygiejnisk indretning og design af boliger, produktionshaller- og anlæg har stor betydning for mulighederne for at opnå den mest optimale rengøring. Samtidig er der regler krav og retningslinjer for, hvordan du skal indrette din virksomhed.

Vi er eksperter i hygiejnisk indretning og design og samarbejder med arkitekter, og vi kan rådgive dig om indretning af bygninger, design af udstyr samt rengøringsvenlige materialer og overflader.

Hygiejnisk indretning af boliger
Hvordan skal boliger indrettes og bygges for, at du kan komme rundt i alle kringelkroge, pudse vinduer uden at falde ud eller undgå spredning af støv?

I samarbejde med en arkitekt kan vi hjælpe dig med at indrette din bolig, så du undgår unødig tid på rengøring eller ophobning af støv på ufremkommelige steder. Vi rådgiver både private, virksomheder og arkitekter om hygiejnisk indretning.
Indretning og design af virksomheder
Myndighederne sætter store krav til indretning. Hvad enten du producerer fødevarer, har en klinik eller har en virksomhed, hvor smittespredning udgør en risiko, skal indretningen leve op til en lang række kriterier, der sikre god hygiejne og letter rengøringen.

For andre virksomheder har indretningen også betydning for den rengøringskvalitet, man kan opnå. Det gælder valg af materialer, udstyr og inventar, placering af toiletter håndvaske, valg af vinduer samt indretning af lokaler og den arkitektoniske opbygning af fabrikshaller og kontorer.
Design af boliger og bygninger
Hvis du er arkitekt, bygherre, eller hvis du skal i gang med at bygge hus eller renovere din bolig, kan vi rådgive dig om indretning og materialevalg, så boliger og bygninger en rengøringsvenlige.

Vi kan indgå et professionelt samarbejde, hvor vi kommer med råd til den hygiejniske del i forhold til arkitekttegninger, materialevalg og indretningsønsker. Det er vigtigt for indeklima og sundhed, at bygninger er indrettet i forhold til hygiejne og rengøring, og vi har både teoretisk viden omkring indretning og praktisk erfaring med rengøring, så vi er i stand til at rådgive om den mest optimale indretning – set fra rengøringsassistents perspektiv.

Kontakt os for rådgivning eller høre mere om mulighederne for en samarbejdsaftale omkring hygiejnisk arkitektur og indretning.

Vi har både teoretisk viden om indretning og mange års praktisk erfaring med hygiejnisk og miljøvenlig håndværkerrengøring og rengøring af butikker, klinikker og virksomheder. Se mere om, vores rengøringsservices til erhverv.
Made on
Tilda