DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
Klinikrengøring


Vil du undgå, at bakterier spredes i din klink, så tilbyder vi klinikrengøring og hygiejnisk indretning til læger, tandlæger og andre sundhedshuse.

Vi sørger for, at rengøringen lever op til de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer og nationale rengøringsstandarder, så du undgår spredning af bakterier- og dine patienter undgår smitte.

Professionel klinikrengøring
Vi er godkendt til at levere klinikrengøring, og vores rengøringsstab er grundigt oplært og ved hvor vigtigt, det er at være omhyggelig med rengøringen, så bakterier ikke spredes og patienter ikke smittes. Alle vores medarbejdere er derfor grundigt oplært i – og kan arbejde ud fra:
  • 1
    De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), der blandt andet angiver retningslinjer for, hvordan lokaler og inventar i klinikker skal rengøres for at undgå bakterie- og smittespredning.
  • 2
    Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10, der sikrer høj kvalitet og hygiejne.
I forbindelse med klinikrengøring er vi særligt opmærksomme på risikopunkter, som fx borde, bordflader, behandlingsstol, leje, armlæn og dørhåndtag. De berøres meget og kan være forurenet med organisk materiale – og derfor smitsomme.
Miljø- og allergivenlig klinikrengøring med Svanemærkede rengøringsmidler
Vi anvender svanemærkede rengøringsmidler uden parfume, som er allergivenlige. Og vi afmåler forbrug afmåler brug af vand og rengøringsmidler, der er tilpasset til de specifikke rengøringsopgaver. Derved skåner vi miljøet og undgår allergiske reaktioner hos patienterne, når de besøger jeres klinik.
Indretning af lokaler og valg af udstyr
Vi er eksperter i hygiejnisk indretning, design og materialevalg og kan hjælpe med at indrette jeres klinik på en måde, der letter rengøringen og minimerer risikoen for bakteriespredning. Det gælder alt fra placering af behandlingsstol og skraldespande i forhold til hinanden og indretning af venterum og kliniklokaler til valg af skabe, borde og andet inventar med rengøringsvenlige overflader. Valg af inventar med de rigtige overflader kan forhindre mikroorganismer i at samle sig.
Gratis gennemgang af klinik og aftale om kvalitetsrengøring- og kontrol
Vi tilbyder en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres klinikindretning og/eller vurdering af rengøringsbehovet. Derefter udarbejder vi sammen med jer en rengøringsvejledning og en rengøringsplan, så vi sikrer, at smitteveje bliver neutraliseret.

Når vi har lavet en aftale, får i faste rengøringsassistenter tilknyttet, der er grundigt oplært til klinikrengøring og har kendskab til de Nationale infektionshygiejneregler. De er i stand til at vurdere valg af rengøringsmidler- og metoder til hver enkel opgave, og de kan foretage egenkontrol, så de kan sikre en høj kvalitetsstandard. Derudover vil vi være i løbende dialog med jer omkring rengøringen, så vi sikrer os, at rengøringen lever op til kravene for klinikker.

I er også velkommen til at kontakte os løbende, hvis der er behov for optimering af rengøringen, eller hvis der opstår akut behov for ekstra rengøring.

Se mere om erhvervsrengøring her.
Made on
Tilda