DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
Kontorrengøring


Skal kontoret være skinnende rent? Og vil du sikre dine medarbejdere et godt indeklima og et godt og rent arbejdsmiljø?

Så tilbyder vi kontorrengøring af høj kvalitet til alle typer virksomheder i hele Storkøbenhavn og på Sjælland. Vi kan komme døgnet rundt, og når det passer bedst for jer.

Vi aftaler altid tidspunkter og kvalitetstandarter i dialog med dig, og du kan altid kontakte os og få et uforpligtende og gratis besøg af en af vores konsulenter.

Professionel kontorrengøring
Vi har over 30 års erfaring med kontorrengøring, og vi oplærer vores personale grundigt, så vi sikrer, at I får professionel service og rengøring i høj kvalitet. Vi arbejder med effektive rengøringsmetoder, både hvad angår ergonomisk korrekt rengøring samt brug af rengøringsmaterialer- og midler i forhold til specifikke rengøringsopgaver på kontoret. Vi kan hjælpe dig med en totalløsning med kontorrengøring eller specifikke rengøringsopgaver, der indeholder:
  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af borde og stole i kontormiljøer
  • Rengøring af gangarealer og trapper
  •  Rengøring af toiletter
  • Rengøring af køkken/kantine
  • Vinduespolering
Miljø- og allergivenlig kontorrengøring
Hos Polarlys kan du få kontoret gjort rent med miljøvenlige rengøringsmaterialer som mikrofiberklude- og mobber, der minimere brugen af rengøringsmidler. Og vi anvender miljømærkede rengøringsmidler, herunder svane- og blomstermærkede rengøringsmidler. Det garanterer en minimal miljøbelastning, og at rengøringsmidlerne tager hensyn jeres medarbejderes sundhed og minimerer risikoen for allergiske reaktioner.
Indretning af lokaler og valg af udstyr
Vi er eksperter i hygiejnisk indretning, design og materialevalg og kan hjælpe med at indrette jeres klinik på en måde, der letter rengøringen og minimerer risikoen for bakteriespredning. Det gælder alt fra placering af behandlingsstol og skraldespande i forhold til hinanden og indretning af venterum og kliniklokaler til valg af skabe, borde og andet inventar med rengøringsvenlige overflader. Valg af inventar med de rigtige overflader kan forhindre mikroorganismer i at samle sig.
Bestil gratis konsulentbesøg om professionel kontorrengøring
Du kan bestille et gratis konsulentbesøg på telefon 24232364 eller ved at skrive en besked i kontaktformularen. På mødet vil vi gennemgå jeres behov og jeres virksomhed, kvalitetstandarder og tidsforbrug. Derefter får I et uforpligtende tilbud på kontorrengøring. Konsulentbesøget er en del af vores startpakke og er derfor gratis uanset, om I vælger os som samarbejdspartner eller ej.

Tidspunkter og kvalitetstandarter for kontorrengøring aftaler vi altid i dialog med dig, og du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til rengøring eller kvalitet. Derudover vil du løbende få besøg af en konsulent, der sikrer at rengøringen på kontoret lever på til den ønskede kvalitet og service.

Se mere om erhvervsrengøring her.
Made on
Tilda