DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
Erhvervsrengøring
Vil du sikre dig, at din virksomhed er ren, indbydende og sund at opholde sig i for både personale og gæster på en miljøvenlig måde, så tilbyder vi erhvervsrengøring i hele Storkøbenhavn og på Sjælland

Vi leverer professionel erhvervsrengøring, som lever op til de højeste kvalitetsstandarder og anvender miljørigtige rengøringsmidler.

Vi arbejder ud fra kvalitetstandarderne Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10. Og vi følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer. Derfor bruger vi også kun personale til erhvervsrengøring, som er grundigt uddannede og oplært i hygiejneregler, rengøringsmetoder og miljøvenlige rengøringsmidler af certificerede AU – kandidater i hygiejne og rengøringsteknik. På den måde sikrer vi, at vi leverer miljøvenlig rengøring i rette kvalitet.
Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring til alle typer virksomheder
Klinikrengøring
Det vigtigste inden for klinikrengøring er at undgå spredning af bakterier. Derfor anvender nationale hygiejnestandarder for rengøringskvaliteten, og vores professionelle rengøringsteam arbejder ud fra nationale infektionshygiejniske retningslinjer, så smitte fra bakterier undgås.
Lær mere om Klinikrengøring
Kontorrengøring
Et godt indeklima er essentielt for, at medarbejdere kan udføre deres arbejde optimalt. Og hvis rengøringen ikke er i top, kan man risikere at medarbejdere bliver syge. Vi kan sikre den rette kvalitet med økologiske og miljøvenlige rengøringsmidler og i samarbejde med dig lægge en plan for rengøringen og rengøringens kvalitet.
Lær mere om Kontorrengøring
Håndværkerengøring
Efter håndværkeren har været på besøg, kan vi hjælpe med at få styr på byggerodet og sørge for både slutrengøring, hovedrengøring, grovrengøring og finrengøring, så der er grundigt rengjort på byggepladsen.
Lær mere om Håndværkerengøring
Butiksrengøring
Førstehåndsindtrykket er afgærende for enhver butik, og det er vigtigt, at kunderne ikke kan se synligt snavs eller støv på reoler, gulve eller i hjørner. Vores medarbejdere har overblikket til at komme i alle hjørner og er oplært til at kontrollere kvaliteten af rengøringen efterfølgende.
Lær mere om Butiksrengøring
Få et tilbud på professionel erhvervsrengøring
I samarbejde med dig udarbejder vi en løsning, der passer til dine behov. Det er vigtigt for os, at rengøringen lever op til dine forventninger. Derfor vil vi sammen med dig finde frem til en professionel rengøringsløsning, som indeholder krav, tidspunkter for rengøring, kvalitet og kvalitetssikring. Da det er vigtigt for os, at rengøringen lever op til dine forventninger.
Made on
Tilda