DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
KVALITETSRENGØRING
Sådan arbejder vi med kvalitetsrengøring
For at sikre, at du modtager kvalitetsrengøring efter de højeste standarder, har vi udviklet aftale- og rengøringsmetoder, der bygger på dialog, kvalitets- og hygiejnestandarder, miljøbevidsthed og uddannelse.
Professionel kvalitetsrengøring med nationale standarder og veluddannede assistenter
Vi arbejder ud fra kvalitetstandarderne Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10, og vi følger de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR) . Det sikrer høj kvalitet og hygiejne, og sundhedsklinikker eller fødevarevirksomheder- og butikker undgår bakterie- og smittespredning.

For at leve op til kvalitets- og hygiejnekravene bruger vi kun personale til kvalitetsrengøring, der er grundigt uddannede og oplært i hygiejneregler, effektive rengøringsmetoder og brug af miljøvenlige rengøringsmidler af certificerede AU – kandidater i hygiejne og rengøringsteknik. På den måde sikrer vi, at vi leverer miljøvenlig rengøring i rette kvalitet.
Kvalitetsrengøring med miljø- og allergivenlige rengøringsmidler- og artikler
Vi er miljø- og klimabevidste. Derfor bruger vi kun miljøvenlige rengøringsmidler uden giftige kemikalier og mikrofiberrengøringsartikler og støvsugere med Hepa-filter, der skåner miljøet. Rengøringsmidlerne er svanemærkede og uden parfume og derfor allergivenlige.

Derudover anvender vi rengøringsmetoder, som minimerer brugen af rengøringsmidler til gavn for miljøet. Det vil sige, at vi doserer rengøringsmidlerne miljømæssigt korrekt i forhold til de enkelte opgaver. Vi afmåler blandt andet brug af vand og rengøringsmidler, så blandingsforholdet tilpasset til de specifikke rengøringsopgaver. Derved skåner vi miljøet, og du undgår allergiske reaktioner i hjemmet eller på arbejdspladsen.
Aftale om kvalitetsrengøring
Fra første gang, du kontakter os, lægger vi vægt på dialog. Fremfor at sende et tilbud aftaler vi et uforpligtende konsulentmøde. På mødet gennemgår vi de lokaler og områder, I ønsker rengøringsservice til, og vi aftaler kvalitets- og hygiejnestandarder. Derefter sender vi jer et tilbud.

Når vi har lavet en aftale, foretager vores medarbejdere egenkontrol, da de er grundigt oplært i kvalitetsstandarder og rengøringsmetoder. For at sikre, at vi leverer kvalitetsrengøring og høj service, vil vores konsulent løbende besøge jer og følge op på, om vores service er, som I ønsker det. Og I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller kommentarer til rengøringen og rengøringens kvalitet.
Made on
Tilda