DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
OM OS
PROFESSIONEL RENGØRING TIL PRIVATE OG ERHVERV
Polarlys Rengøring består af et hold veluddannede assistenter, der leverer professionel og miljøvenlig rengøring til erhverv og private. Hvis du vælger os til at komme i dit hjem eller i din virksomhed, er vi bevidste om, at vi leverer en serviceydelse, hvor vi skal leve op til hygiejne- og kvalitetskrav. Og vi sætter pris på et godt miljø, kvalitet og din tilfredshed. Derfor arbejder vi:
 • 1
  Ud fra de nationale kvalitetstandarder; Dansk Standard INSTA 800 og Dansk Hygiejnestandard DS 2451-10.
 • 2
  Med de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer, da det er vigtigt at undgå bakteriespredning og smittespredning på klinikker inden for sundhedsområdet eller i fødevarevirksomheder.
 • 3
  Med økologiske rengøringsmidler og miljøvenlige rengøringsmaterialer- og metoder.
Professionel rengøring – vores rengøringsassistenter er uddannet og instrueret af en certificeret underviser
Vores service er baseret på mere end 30 års praktisk erfaring med rengøring for private og erhvervskunder kombineret med teoretisk viden. Direktør Tatjana Vasilevskikh er AU i Hygiejne og Rengøringsteknik fra Zeeland Business Academy. Det sikrer, at alle vores medarbejder får professionel oplæring og uddannelse, så vi kan levere kvalitetsrengøring til dig eller din virksomhed.Tatjana var på det første hold, der afsluttede uddannelsen, så hun har en unik viden omkring hygiejne og rengøringsteknik, som alle medarbejdere bliver oplært til at udføre. Det højner medarbejdernes kompetencer.

Vores medarbejdere ved, hvilke rengøringsmetoder, rengøringsmidler og rengøringsredskaber, de skal anvende til forskellige arbejdsopgaver for at opnå den bedste kvalitet:
 • Bæredygtig rengøring
 • Rengøring efter hygiejniske principper, så du undgår spredning af bakterier
 • Vi er eksperter i produktionshygiejne og kan hjælpe med hygiejnisk design af maskiner, udstyr og indretning/bygning af ejendomme og fabrikker
Vi har meget fokus på hygiejne og miljø, og at vores medarbejdere har de rette kompetencer til at levere kvalitetsrengøring. Derfor bliver vores medarbejdere uddannet og sat grundigt ind i retningslinjer i forbindelse med hygiejne, miljø og rengøring.
Værdier
For os er det vigtigt, at vores medarbejdere har det godt og kan levere rengøring af høj kvalitet. Derfor er de grundigt oplært, og alle vores medarbejdere er ansat på overenkomst med 3F. Og vi har kun ansatte med ren straffeattest.
VELUDDANNET PERSONALE
Vi har uddannet personale, som kan finde den professionelle løsning til ethvert problem eller behov.
MILJØVENLIGE PRODUKTER
Vi bruger økologiske produkter, der skåner miljøet.
HØJ SERVICE OG KVALITETSSIKRING
Vi leverer service af høj kvalitet
Made on
Tilda