DIN PROFESSIONELLE OG
MILJØVENLIGE RENGØRINGSPARTNER
ERHVERVSRENGØRING - PRIVATRENGØRING - HYGIEJNISK INDRETNING
KONTAKT OS FOR KONSULENTBESØG:
+45 24 23 23 64
Håndværkerengøring
Vi kan hjælpe dig med håndværkerrengøring efter ombygning, renovering eller byggeri. Vi tilbyder en samlet pakke, der inkluderer slutrengøring, hovedrengøring, grovrengøring og finrengøring, og vi er specialister i rengøring efter byggeri og ombygning af butikker og erhvervsejendomme.

Vi tilbyder grundig og professionel håndværkerrengøring i hele København, Storkøbenhavn og på hele Sjælland så din virksomhed, butik eller boliger efter afsluttet byggeri, renovering eller ombygning.

Hvis du har brug for hjælp til håndværkerrengøring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan både komme akut med kort varsel og lave faste aftaler over længere perioder, hvis I har mange byggerier, renoveringer eller ombygninger på tegnebrættet.

Professionel håndværkerrengøring med erfarne fagfolk
Vi har flere års erfaring med håndværkerrengøring, efter der er bygget nyt, renoveret eller bygget om i blandt andet butikker, på kontorer, i virksomheder og i private hjem.
Hvis du bestiller håndværkerrengøring hos os, får du:
 • 1
  Professionelle, stabile og grundigt oplærte fagfolk
 • 2
  Rengøring i høj kvalitet
 • 3
  Høj service og kvalitetssikring
Bestil håndværkerrengøring
Du kan kontakte os til at komme på det tidspunkt, der passer bedst til jer – fra dag til dag, eller lave en fast aftale. Vi tilbyder håndværkerengøring i en samlet pakke, der inkluderer alt fra grovrengøring til slutrengøring. Hvis du kun har behov for enkelte dele af den service vi tilbyder inden for håndværkerrengøring, har du også mulighed for at bestille tilbud på:
 • Slutrengøring
 • Hovedrengøring
 • Grovrengøring
 • Finrengøring
Du kan kontakte os og bestille et tilbud i kontaktboksen til højre eller på telefon: 24232364. Så aftaler vi, hvornår du kan få en besøg af en konsulent, hvor vi gennemgår stedet og aftaler kvalitetstandarter og rengøringsplaner. Derefter afgiver vi et tilbud. Konsulentbesøget er gratis, da det er en del af vores service.
Håndværkerrengøring – der lever op til dine kvalitetskrav
Vores medarbejdere har kendskab til kvalitetsstandarterne og kan selv udføre kvalitetskontrol, så vores service lever op til jeres kvalitetskrav. Ved længerevarende opgaver for fx butikskæder, der skal have renoveret mange butikker eller en bygherre, der skal renovere, bygge eller ombygge et stort antal lejlighed, Vil vi løbende følge op og sikre os, at rengøringen lever op til jeres behov. Derudover kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget ved rengøringen, der skal optimeres.

Se mere om erhvervsrengøring her.
Made on
Tilda